Home

Avoimet työpaikat

Metsäkoto Oy on Satakunnan johtava nopeasti kasvava sosiaalialan kotimainen toimija. Päätoimiamme ovat sosiaalipalvelut. Metsäkoto tarjoaa mielenkiintoisia haasteita kokeneille sosiaali-terveys ja kasvatusalan ammattilaisille, jotka ovat valmiita kantamaan vastuuta, luotsaamaan asiakkaita muutoksessa sekä luomaan hyviä asiakaskokemuksia. Toimintamme kasvaessa etsimme

Vanhempia/vanhempaa ammatilliseen perhekotiin
Aloitamme ammatillisen perhekotitoiminnan syksyn 2017 aikana. Meillä on valmiina tilat sekä pitkäaikainen kokemus lastensuojelun sijais- ja avohuollosta. Etsimme työsuhteeseen vanhempia/vanhempaa, joista toisella on sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto tai vastaava opistotasoinen tutkinto sekä kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Perhekotivanhempien tukena ammatillisessa perhekodissa työskentelee tarpeen mukaan 1-3 sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilaista.

Vanhempi työskentelee joko Metsäkoto Oy:n tarjoamissa tiloissa tai halutessaan omassa kodissaan. Perhekotivanhempi asuu yhdessä sijoitettujen lasten kanssa, ja vastaa lasten hoidosta ja kasvatuksesta lastensuojelulain sekä Metsäkoto Oy:n toimintaperiaatteiden mukaisesti. Perhekotivanhemmilla on tukenaan Metsäkodon moniammatillinen työryhmä ja ulkopuolinen työnohjaus.

Toiminta aloitetaan heti sopivan/sopivien henkilöiden löydyttyä. Yhteystiedot eeva.nummi@metsakoto.fi

Toiminnanjohtajaa lastensuojelulaitokseen
Toimit toiminnanjohtajana Metsäkodon lastensuojelulaitoksessa, joko Porin Lassilassa tai uudessa avattavassa yksikössä Kankaanpäässä (lopullinen kohde määräytyy tammikuussa 2018).

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa lastensuojelun tuntemusta sekä kokemusta henkilöstöjohtamisesta. Kokemusta lastensuojelun kasvatustyöstä ja asiakasryhmien palveluiden kehittämisestä. Palveluprosessin laadun johtaminen sekä palveluiden markkinointi kuuluvat osaltaan toiminnanjohtajan ydinosaamisalueeseen.

Laitoksen hoito- ja kasvatustehtävistä vastaavalla johtajalla tulee olla sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuuksista annetun lain 10 §:n 4 momentin mukainen kelpoisuus: tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito.

Odotamme valittavalta toiminnanjohtajalta:
- myönteistä, innostunutta asennetta ja itsensä johtamisen taitoa
- esimiestaitoa
- tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- lastensuojelun kokemusta 3 vuotta, erityisesti huostaanotettujen lasten hoidon tuntemusta ja työkokemusta
- hyviä vuorovaikutustaitoja

Työssä tulee vastaan muuttuvia tilanteita, jotka vaativat nopeaa reagointia. Arvostamme joustavaa, vahvaa ja rautaista asennetta, paineensietokykyä ja sitä, että toimeenpanet asioita aktiivisesti eteenpäin. Operatiivinen johtaminen on avainasemassa työssäsi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden, jossa on hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun sekä kilpailukykyisen palkan

Paikka täytetään heti sopivan löydyttyä.
Yhteydenotot minna.vuohelainen@metsakoto.fi

Perhetukikeskus Metsäkoto ja lastensuojelulaitos Rinnekoto opiskelijalle

Tarjoamme eri oppilaitosten opiskelijoille mahdollisuuksia tutustua työssäoppimisjaksolla erilaisiin lastensuojelulaitoksen ja Perhetukikeskuksen tehtäviin. Rekrytointi pohjautuu toimintayksiköidemme tarpeisiin, ja siksi työssäoppijoille soveltuvia tehtäviä on tarjolla vaihtelevasti.

Työharjoittelijan tulee olla 18-vuotta täyttänyt. Työharjoittelusta kirjoitetaan todistus ja arviointi. Harjoittelu on palkatonta.

Työharjoittelumahdollisuuksia voit tiedustella lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen eeva.nummi@metsakoto.fi tai minna.vuohelainen@metsakoto.fi

Otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä on tarjota sinulle opintosi ja aikataulutoiveesi huomioiden sopivia työharjoittelutehtäviä.