Home

Avoimet työpaikat

Metsäkoto Oy on Satakunnan johtava nopeasti kasvava sosiaalialan kotimainen toimija. Päätoimiamme ovat sosiaalipalvelut. Metsäkoto tarjoaa mielenkiintoisia haasteita kokeneille sosiaali-terveys ja kasvatusalan ammattilaisille, jotka ovat valmiita kantamaan vastuuta, luotsaamaan asiakkaita muutoksessa sekä luomaan hyviä asiakaskokemuksia. Toimintamme kasvaessa etsimme

Vanhempia/vanhempaa ammatilliseen perhekotiin
Suunnittelemme ammatillisen perhekotitoiminnan aloittamista Satakunnassa. Meillä on valmiina tilat sekä pitkäaikainen kokemus lastensuojelun sijais- ja avohuollosta. Etsimme työsuhteeseen vanhempia/vanhempaa, joista toisella on sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto tai vastaava opistotasoinen tutkinto sekä kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Perhekotivanhempien tukena ammatillisessa perhekodissa työskentelee tarpeen mukaan 1-3 sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilaista.

Vanhempi työskentelee joko Metsäkoto Oy:n tarjoamissa tiloissa tai halutessaan omassa kodissaan. Perhekotivanhempi asuu yhdessä sijoitettujen lasten kanssa, ja vastaa lasten hoidosta ja kasvatuksesta lastensuojelulain sekä Metsäkoto Oy:n toimintaperiaatteiden mukaisesti. Perhekotivanhemmilla on tukenaan Metsäkodon moniammatillinen työryhmä ja ulkopuolinen työnohjaus.

Toiminta aloitetaan heti sopivan/sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja paula.kivioja@metsakoto.fi

Vastuuhenkilä ammatilliseen perhekotiin Posiolle

Olemme perustamassa ammatillista perhekotia Posiolle, ja etsimme sinne vastuuhenkilöä. Vastuuhenkilö voi olla sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilainen, jolla on joko AMK tai ylempi korkeakoulututkinto. Sosiaalityön perusopinnot tai vastaavat opinnot edellytetään terveys- tai kasvatusalan ammattilaiselta. Lisäksi edellytetään vähintään kahden vuoden kokemus lastensuojelusta ja mahdollisuus sitoutua lasten kanssa toimimiseen ympärivuorokautisesti.
Johtamiskokemus tai -koulutus on eduksi. Johtamiskoulutuksen voi suorittaa myös työssäoloaikana oppisopimuksella.

Tarjoamme kokeneen toimintayksikön ammatillisen tuen ja ohjauksen.
Meillä on käytössä sosionomeja, psykiatriaan erikoistuneita sairaanhoitajia, opettaja, psykologi ja psykoterapeutti tarpeen mukaan. Työnohjaus järjestetään työnantajan puolesta. Osana työyhteisöä on pitkän kokemuksen omaavat sijaisvanhemmat, jotka toimivat yhteisöllisen ja kasvua tukevan ympäristön takuuhenkilöinä. Tarjoamme asumismahdollisuuden lasten kanssa työaikana.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Yhteydenotot, lisäkysymykset ja hakemukset sähköpostitse sirpa.heinikangas@metsakoto.fi 16.2.2018 mennessä.
Tervetuloa laajenevaan ammattilaisten joukkoomme!

Perhetukikeskus Metsäkoto ja lastensuojelulaitos Rinnekoto opiskelijalle

Tarjoamme eri oppilaitosten opiskelijoille mahdollisuuksia tutustua työssäoppimisjaksolla erilaisiin lastensuojelulaitoksen ja Perhetukikeskuksen tehtäviin. Rekrytointi pohjautuu toimintayksiköidemme tarpeisiin, ja siksi työssäoppijoille soveltuvia tehtäviä on tarjolla vaihtelevasti.

Työharjoittelijan tulee olla 18-vuotta täyttänyt. Työharjoittelusta kirjoitetaan todistus ja arviointi. Harjoittelu on palkatonta.

Työharjoittelumahdollisuuksia voit tiedustella lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen paula.kivioja@metsakoto.fi, kati.pusa@metsakoto.fi tai hennariikka.rosenqvist@metsakoto.fi

Otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä on tarjota sinulle opintosi ja aikataulutoiveesi huomioiden sopivia työharjoittelutehtäviä.